Onze Natuur, De Film live in concert

Onze Natuur, De Film live in concert

VRT en Hotel Hungaria presenteren een spectaculaire live voorstelling onder begeleiding van Dirk Brossé

Beste partner

Op zoek naar een origineel netwerkevent of bijzondere nieuwjaarsreceptie? Deel je verwondering voor Onze Natuur met klanten of medewerkers tijdens een sensationele filmervaring met live orkest.

KIJKPLEZIER MET BELEVING ÉN KIPPENVELGARANTIE

Onze Natuur is een filmvertoning met prachtige beelden van het wilde België zoals u het nog nooit zag. Hotel Hungaria stuurde 2,5 jaar lang twee filmploegen op pad om de meest ontroerende, indrukwekkende en betoverende natuurbeelden in België vast te leggen.

LIVE IN CONCERT MET COMPONIST DIRK BROSSÉ

Onze Natuur, De Film – live in concert is een combinatie van ongeziene natuurbeelden met gepaste live muziek gecomponeerd en gedirigeerd door niemand minder dan de internationaal gelauwerde Dirk Brossé, en gebracht door kamerorkest Prima la Musica. Een unieke samenwerking die je niet wil missen! Alle voorstellingen van deze exclusieve live in concert tour waren in een mum van tijd uitverkocht.

ONS AANBOD  

Laat je verwonderen door deze exclusieve natuurbeleving met live orkest
Op dit moment kunnen we een extra voorstelling (NL of FR) aanbieden op de volgende locaties:

Concertgebouw Brugge
​Kursaal van Oostende
​Bozar in Brussel
​Koningin Elisabethzaal in Antwerpen
​Le Forum in Luik

PRIJZEN
​100 - 250 tickets: vanaf € 85 excl. BTW/ticket
​inclusief receptie met hapjes en drankjes
​locatie in functie van beschikbaarheden
​> 250 tickets: vanaf € 75 excl. BTW/ticket

OOK MOGELIJK
volledige zaal ter beschikking
​tijd voor speech of introductie door CEO
​prijs op maat

INTERESSE?

Vul ons formulier in of neem contact op met Nathalie Jock via [email protected].

Geef je voorkeur voor locatie en datum en wij bezorgen een voorstel op maat.

Onze Natuur, De Film
Nog 2 dagen! Vanaf 21 september kan je Onze Natuur, De Film gaan bewonderen in de bioscoop: een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin, met de stem van Matteo Simoni.
Onze Natuur
Onze Natuur, de Film - live in Concert | Klara
Van het Zwin aan zee tot diep in de Ardennen: met Onze Natuur, De Film tonen we het wilde België in volle glorie. Wij Belgen zijn van nature bescheiden. Maar wat betreft onze natuur is dat absoluut nergens voor nodig: je hoeft nog maar even op safari in je achtertuin te gaan om te beseffen dat wij ook in eigen land omsingeld zijn door sensationele, wilde natuur. | Klara
Klara

*Het evenement is ook geschikt als nieuwjaarsreceptie met het bedrijf. Stuur deze mail zeker door naar jullie HR verantwoordelijke.

Over Onze Natuur - Hotel Hungaria

Aan de andere kant van de wereld lijkt het gras altijd groener, mysterieuzer en indrukwekkender. We staren met grote ogen naar buitenlandse beelden van exotische dieren en hun weelderige biotopen maar vergeten ondertussen eens door het raam naar buiten te kijken.

Als je dat zou doen, zou je merken dat wat er zich in je achtertuin afspeelt minstens even fascinerend is. En eens je dat gezien hebt, zal je er nooit meer naast kunnen kijken: Onze Natuur is onwaarschijnlijk wild.

Onze Natuur wil je het wilde België in volle glorie laten ontdekken met ongeziene beelden, onvertelde verhalen, actualiteit, live cams en evenementen waardoor je niet anders kan dan je wandelschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. Door weer en onweer. Om 11 miljoen Belgen te doen inzien dat we grenzeloos trots mogen zijn op wat er zich in ons eigen land afspeelt.

Zo willen we de band tussen de Belgen en hun natuur versterken. Want als je met zoveel fierheid en respect naar Onze Natuur kijkt, zal je ze ook spontaan beter beschermen.