Onze Natuur, De Film

Onze Natuur, De Film

Onze Natuur, De Film - Nummer 1 in Vlaamse Box Office

Onze Natuur, De Film kende een fantastische openingsweek. De Belgische natuurdocumentaire van Hotel Hungaria & VRT trok op 7 dagen tijd al meer dan 25.000 bezoekers. Daarmee staat de natuurdocumentaire op nummer één in de Vlaamse top 30.

Met meer dan 25.000 bioscoopbezoekers beleefde Onze Natuur, De Film, een zeer succesvolle start in Vlaanderen. Het hoge bezoekersaantal zorgde voor de sterkste openingsweek ooit voor een Belgische documentaire. Opvallend is ook het zeer diverse publiek dat naar de film komt kijken. Het verhaal over het wilde België weet jong en oud te boeien. Bijgevolg zal Onze Natuur, De Film in nog meer bioscopen op de programmatie verschijnen.

Meer info: www.onzenatuurdefilm.be

 

Extra voorstellingen Onze Natuur - live in concert wegens succes

Ook voor de Klara-concertreeks van Onze Natuur met live muziek van Dirk Brossé en Prima La Musica is de interesse bijzonder groot. De eerste voorstellingen waren in een mum van tijd uitverkocht. Wegens het grote succes kondigen Hotel Hungaria & VRT twee nieuwe voorstellingen aan in de Brusselse Bozar op 12 november om 16u (FR) en 20u (NL).

Ook in Oostende, Antwerpen en Brugge, waar de eerder aangekondigde concerten al lange tijd uitverkocht zijn, komen extra voorstellingen: in het Kursaal Oostende op 6 november om 20u30, in de Koninklijke Elisabethzaal op 26 december om 20u00 en in het Concertgebouw Brugge op 28 november om 20u00.

Info & tickets: https://bit.ly/3LNvo1o

 

Onze Natuur is een co-productie van Hotel Hungaria & VRT, en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

 

 

Over Onze Natuur - Hotel Hungaria

Aan de andere kant van de wereld lijkt het gras altijd groener, mysterieuzer en indrukwekkender. We staren met grote ogen naar buitenlandse beelden van exotische dieren en hun weelderige biotopen maar vergeten ondertussen eens door het raam naar buiten te kijken.

Als je dat zou doen, zou je merken dat wat er zich in je achtertuin afspeelt minstens even fascinerend is. En eens je dat gezien hebt, zal je er nooit meer naast kunnen kijken: Onze Natuur is onwaarschijnlijk wild.

Onze Natuur wil je het wilde België in volle glorie laten ontdekken met ongeziene beelden, onvertelde verhalen, actualiteit, live cams en evenementen waardoor je niet anders kan dan je wandelschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. Door weer en onweer. Om 11 miljoen Belgen te doen inzien dat we grenzeloos trots mogen zijn op wat er zich in ons eigen land afspeelt.

Zo willen we de band tussen de Belgen en hun natuur versterken. Want als je met zoveel fierheid en respect naar Onze Natuur kijkt, zal je ze ook spontaan beter beschermen.